Forumspelsvecka

Här får du möjlighet att lära dig att arbeta med forumspel för att kunna använda dig av metoden i din yrkesutövning framöver. Under en arbetsvecka, 5 dagar, kommer du få en fördjupad kunskap kring forumspel både teoretiskt och praktiskt.

I forumspel tränar man det oförutsedda, de förmågor man behöver för att klara av varierande situationer som man omöjligen kan definiera i förväg. I forumspel väcks frågor men det ges inga färdiga svar till dem man riktar sig till. Man ger inte lösningarna i spelet utan frågar publiken: Vad kan vi göra? Forumspel är en effektiv metod att använda om du vill engagera, motivera, utveckla/lära deltagarna att finna lösningar på olika problem. När man verkligen skall upplösa problem behöver lösningar komma från deltagarna själva annars blir inte lösningen och ansvaret deras egen.

Utbildningens sker under fem dagar och kommer att ges i internat form vilket innebär övernattning fyra nätter med helpension.

Deltagarkommentarer

Vilken människa. Att kunna ge så mycket av sig själv. Mycket beläst. Det som gett mest har varit när du tagit historier från ditt liv, med fru, elever m. fl. Genom de skratten har jag förlängt livet rejält. Man kände sig unik. Du kunde allas namn. Dramalektioner har jag aldrig tidigare haft. Åh, så roligt!

Det är Lennarts personlighet och entusiasm som gjort kursen.

Bra. Han väcker tankar som är nya hos en och är aldrig tråkig att lyssna till.

Detta verkar intressant…

Jag/vi vill gärna att ni tar kontakt med mig

Kontakt

Lennart Ragnarsson
Mobil: 0706-46 62 02
Hem: 0340-450 12
E-post: lennart@pedcom.se