Varför är jag frisk… egentligen?

Ledarskap och medarbetarskap utifrån ett salutogent perspektiv.
 När är jag frisk… egentligen? Var är jag frisk… egentligen? Med vem är jag frisk… egentligen? I denna utbildning använder vi det omvända perspektivets kraft i verkligheten, från riskfaktorer till friskfaktorer. Hur kan vi arbeta med hälsofrämjande faktorer i såväl teorin som i praktiken? Vad innebär KASAM (= känsla av sammanhang) för våra relationer och för vårt sätt att samtala på jobbet, på hemmaplan, på fritiden etc? 
Det salutogena perspektivet går att tillämpa på alla typer av verksamhet.
 Omfattning på utbildningen är sex halvdagar á fyra timmar och en heldag, denna utbildning kan också ges i en kortare version på tre halvdagar.

Referenser

”Lennart är en energispruta, man får en kick när man träffar honom. Dessutom är han mycket kompetent, han har både lång erfarenhet och gedigna teoretiska studier bakom sig. Lennart har fått oss att fokusera på det som är friskt och på det som fungerar. Vi vill gärna fortsätta arbeta med Lennart. Ring mig om du vill veta mer på tfn 0768-88 87 03.
Marita Svenningsson

Rektor, Gula skolan Fristad

Deltagarkommentarer

En positiv eldsjäl som ger mer kickar av att man är på rätt väg i många tankar.

Mycket bra, man blir positivt engagerad. Många aha-upplevelser. Det är ingen risk att man somnar.

Att du, Lennart, är en förmedlare i positivt tänkande och engagerad i varje deltagare och vi blir sedda.

Mycket rolig att lyssna på, underhållande. Intressanta frågor och teorier, sånt man aldrig har tänkt på. Du har en fantastisk energi som smittar av sig.

Bra. Intressant att lyssna på. Man somnar inte. Många bra idéer, både praktiskt och teoretiskt. Man blir glad. Många skratt.

Detta verkar intressant…

Jag/vi vill gärna att ni tar kontakt med mig

Kontakt

Lennart Ragnarsson
Mobil: 0706-46 62 02
Hem: 0340-450 12
E-post: lennart@pedcom.se